Menú Cerrar

Professorat

Aquestes formacions van destinades al professorat d’educació física de primària i secundària que vulguin seguir ampliant la seva formació en temes ven diversos.

Avaluació competencial: de la teoria a la pràctica

TEMA: Contextualitzar l’avaluació competencial dintre del marc teòric i normatiu. Diferenciar les funcions de l’avaluació. Identificar diferents instruments d’avaluació.

DIMARTS 22 de SETEMBRE
Ponent: Josep Maria Piulachs
Lloc: Online


El que no saps que ja saps! (Psicologia Esportiva)

TEMA: Obrir les potes a una nova manera de veure l’esport. Donar sentit i justificació a les actuacions davant dels esportistes. Ésser conscients dels agents implicats dins de la comunitat esportiva

DIJOUS 22 d’OCTUBRE
Ponent: Juan Gamero
Lloc: Online


Priorització i formulació dels elements curriculars

TEMA: Prioritzar els elements curriculars de curs i de l’etapa educativa. Formular els elements curriculars d’una unitat didàctica. Identificar el nivell d’assolimnet de les diferents Competetències bàsiques treballades en una unitat didàctica.

DIMARTS 24 de NOVEMBRE
Ponent: EF Team (Josep Maria Piulachs)
Lloc: Online


Hoquei a l’escola

TEMA: Presentació de recursos didàctics per portar a terme sessions d’hoquei i les seves variants dins l’àrea d’edicació física.

data a gener a determinar
Ponent: Oriol Alcaraz ( Federació d’hoquei)
Lloc: a deteminar


Jornada d’Esquí / Snow

TEMA: Jornada formativa d’esquí/snow per al professorat d’Educació Física.

DILLUNS 15 de FEBRER
Ponent: Grup Intercerdanya
Lloc: a concretar


Ens iniciem a l’escalada a l’escola

TEMA: Com iniciar als nens a l’escalada a les escoles, unes pautes, metodologia, activitats perquè d’una forma segura el puguin iniciar, amb el material que es pugui trobar en una escola.

DILLUNS 1 de MARÇ
Ponent: Diego Marsella
Lloc: Geobulder Terrassa


Escola Inclusiva, Què podem fer des de l’Educació Física

TEMA: Identificar l’origen de la diversitat a l’aula. Canviar la mirada sobre l’origen de les dificultats de l’alumne. Aplicar estratègies i recursos d’aprenentatge cooperatiu. Identificar el rol docent a l’aula cooperativa.

DIMARTS 23 de MARÇ
Ponent: Elisabeth Arpal
Lloc: a determinar


El Swing i el Lindy Hop. La música que va crear un nou ball

TEMA: Escoltar i interpretar la música. Moure el cos al ritme de la música.
Expressió corporal.

DIMARTS 20 d’ABRIL
Ponent: Jaume Rosset
Lloc: a concretar


Patins a l’Escola

TEMA: Millorar l’auto-estima i l’auto-confiança dels alumnes mitjançant l’aprenentatge del lliscament amb patins, tot valorant l’esforç per aprendre una nova habilitat sovint associada a una activitat d’un nivell de dificultat alt.

DIMARTS 11 de MAIG
Ponent: Carles Jiménez
Lloc: a concretar


Iniciació al Beiscol i Softbol

TEMA: Presentació de recursos didàctics per portar a terme sessions de Beisbol i Softbol dins l’àrea d’Educació Física

a determinar
Ponent: Federació de beisbol
Lloc: a concretar


El Meu Treball Pot Ser Teu

TEMA: Exposar la feina que es realitza en diferents centres, compartir les vivències viscudes, explicar la forma de treballar envers els alumnes, dotar de recursos pràctics per a crear activitats d’ensenyament aprenentatge enfocades al desenvolupament competencial i compartir opinions respecte les matèries exposades.

DATA a determinar
Ponent: Els mestres que vulguin compartir les seves experiències i treballs.
Lloc: a concretar  • L’assistència a un mínim de 4 jornades (íntegres) del curs multiesportiu tindrà un reconeixement de 15 h certificades pel Departament d’Ensenyament.
  • L’assistència a un mínim de 5 jornades (íntegres) del curs multiesportiu tindrà un reconeixement de 20 h certificades pel Departament d’Ensenyament.
  • L’assistència a un mínim de 7 jornades (íntegres) del curs multiesportiu tindrà un reconeixement de 30 h certificades pel Departament d’Ensenyament.
  • L’assistència a un mínim de 9 jornades (íntegres) del curs multiesportiu tindrà un reconeixement de 40 h certificades pel Departament d’Ensenyament.
  • L’assistència a un mínim de 12 jornades (íntegres) del curs multiesportiu tindrà un reconeixement de 50 h certificades pel Departament d’Ensenyament.