Nostra web no utilitza "galetes". No obstant això, altres tercers podran incloure i llegir "galetes" en el seu navegador d'usuari.
Política de cookies +

 

Esport en família

 

La importància dels beneficis de l’activitat física com a activitat que incideix favorablement en el desenvolupament físic i en la salut dels joves és un fet ja innegable.

 

D’altra banda, les experiències del treball en equip, l’intercanvi constant de vivències, la superació personal i l’esforç individual i col·lectiu per a un objec-tiu comú, són alguns aspectes que donen a l’activitat esportiva un potencial incomparable en la difícil tasca que representa l’educació en valors.

 

Es per això que des del Consell Esportiu llencem el programa d’ Esport En Familia. La voluntat és la de crear espais on els més joves puguin compartir experiències esportives conjuntament en família donant l’oportunitat de que les famílies trobin un espai comú per a tots els seus membres on l’activitat física i els hàbits saludables siguin els protagonistes.

 

La proposta es basarà en trobades esportives on les famílies puguin participar de forma no competitiva i on l’esport per l’esport sigui el protagonista.

 

Aquest programa contempla com a objectius generals:
- Realitzar activitat física saludable
- Aprendre valors de cooperació
- Crear vincles d’oci entre els membres de la família
- Dissenyar i crear espais de relació intergeneracional


Les propostes esportives tot i que poden patir alguna modificació en funció del volum de participació seran:

- Caminada saludable per l'Anella Verda

- Caminada saludable urbana

- Gimnàstica Artística famíliar

- Bàsquet

- Handbol per tothom

- Tir amb Arc

- Castells tots junts

 

Dies de realització:

-25 de novembre

- 16 de desembre

- 20 de gener

- 17 de febrer

- 17 de març

- 7 d’abril

- 12 de maig

 

Inscripcions:

Cada família podrà inscriure’s a través del centre educatiu amb el full d’inscripció específic per aquest programa que es posarà a disposició dels coordinadors esportius dels centres o personalment a través del formulari que es podrà trobar a la web del Consell Esportiu.

 

Assegurances:

Per a poder participar del programa d’Esport En Familia caldrà que tots els participants hagin tramitat l’assegurança esportiva corresponent.
No s’acceptarà cap inscripció en la que els participants no comptin amb aquesta cobertura.